•   Četvrtak,Decembar 01.
  • Kontakt
Politika

Stajović: Fokus liste “Prava stvar, Koalicija Dokazano za Zetu” nova radna mjesta za naše sugrađane

(15 riječi)

Navodi da je raspisan konkurs za projekat administrativne zgrade Opštine Zeta, a u toku 2023. godine biće otvoreno 20 novih radnih mjesta.

Efikasnim, adekvatnim i odgovornim pristupom u radu i funkcionisanju organa lokalne uprave i stručnih službi, nastavljamo da razvijamo administrativne kapacitete. U narednom četvorogodišnjem mandatu, shodno organizacionoj strukturi i potrebama lokalne zajednice, radićemo na jačanju kadrovskog kapaciteta i povećavati broj zaposlenih lica na teritoriji naše opštine, kazala je Tanja Stajović, kandidatkinja za odbornicu sa liste “Prava stvar, Koalicija Dokazano za Zetu”. 


Navodi da je raspisan konkurs za projekat administrativne zgrade Opštine Zeta, a u toku 2023. godine biće otvoreno 20 novih radnih mjesta.


"Formiranjem novih stručnih službi i sekretarijata otvoriće se prostor za preko 120 novih radnih mjesta, a osnivanjem preduzeća broj zaposlenih nastaviti da raste što će znatno unaprijediti produktivnost rada u lokalnoj upravi i imati pozitivan efekat na sve segmente života u lokalnoj zajednici. Zato 23. oktobra uradite pravu stvar i zaokružite listu broj 2, zaokružite koaliciju Dokazano za Zetu", zaključuje Stajović.2 Komentara

slotsite Postavljeno 11-11-2022 07:42:11

When I read an article on this topic, slotsite the first thought was profound and difficult, and I wondered if others could understand.. My site has a discussion board for articles and photos similar to this topic. Could you please visit me when you have time to discuss this topic?

Odgovori ⇾

okbet Postavljeno 20-10-2022 10:02:30

Nice post! Thanks for sharing this quality information with us. check my site online casino philippines

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.