Politika

Crna Gora dobila još jednu stranku koja će podsticati rastrojeni velikosrpski žongleraj

(15 riječi)

Crna Gora dobila je još jednu stranku koja će svojom aktivnošću podsticati političku teatrologiju i rastrojeni velikosrpski žongleraj, ocijenili su članovi Koordinacionog odbora GI “21. maj” Rade Bojović i Andrej Nedović, povodom održane Osnivačke skupštine Pokreta “Evropa sad”.

“Konačno je održana osnivačka skupština stranke burlesknog naziva (“Evropa sad”). Time su bivši Krivokapićevi ministri dovršili posao koji su započeli još tokom zloupotrebe državnih funkcija”, naveli su oni.

Prema njihovim riječima, veseli činjenica da će “ekonomski i socijalni populisti, sovjetolozi, rastjerivači investitora i dokazani likvidatori zdravstvenog fonda biti okupljeni na jednom mjestu”.

“Raduje i činjenica da će se ovi osvjedočeni batleri Srpske crkve otimati za glasove sa ruiniranim DF-om i Porfirijevim idolopoklonicima iz Demokrata i Ure. Ovim je CG dobila još jednu stranku koja će svojom aktivnošću podsticati političku teatrologiju i rastrojeni velikosrpski žongleraj”, zaključili su oni.6 Komentara

HqVYhFz Postavljeno 16-08-2023 04:32:59

After 2 months of ovasitol things started to change, and over the past 5 months it s now 24 33 days finpecia tabletten

Odgovori ⇾

QTUTSGsdH Postavljeno 13-07-2023 10:38:13

generic cialis cost At the end of the 12 week dose titration maintenance period, mean sitting BP fell to 141 88 mm Hg

Odgovori ⇾

시알리스사이트 Postavljeno 31-01-2023 20:42:02

Even if we look for beauties everywhere and infiltrate the시알리스처방 warmth into our ice and branches,

Odgovori ⇾

비아그라사이트 Postavljeno 31-01-2023 20:07:20

Even if the spring breeze blows, people are more than institutions, more than praise비아그라구매.

Odgovori ⇾

비아그라약국 Postavljeno 31-01-2023 18:25:25

The original quality will not disappear in life비아그라 처방.

Odgovori ⇾

비아그라구매 Postavljeno 30-12-2022 20:37:36

This is a paradise for playing. Even if you wander in the desert with weeds, you can't get lost비아그라구매

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.