Ekonomija

Digitalne inovacije podstiču nove digitalne ekonomije

(15 riječi)

Rajan Ding, izvršni direktor kompanije Huawei i predsjednik Carrier biznis grupe je na susretu Huawei grupe za korisnike govorio o inovacijama i ključnim faktorima digitalne i inteligentne transformacije. „Kompanije moraju da postanu digitalne i inteligentne ako žele da postanu otpornije.“ rekao je Ding. Huawei se fokusirao na inovacije u četiri digitalna područja – na mreži, u tehnologiji, uslugama i talentima - sa ciljem da omogući ICT kompanijama da postanu digitalne i inteligentne, osnaže industrije, pokrenu nove ekonomske oblike i na kraju podstaknu novu digitalnu ekonomiju.

Kako će 5G dovesti do desetostrukog povećanja broja veza, a nove tehnologije poput virtuelizacije i kloudifikacije se razvijaju, potrošnja energije se takođe povećava. Telekom operateri se ističu u pružanju mrežne povezanosti - temelja ICT infrastrukture. Ali da bi izgradili nove mreže koje su pouzdane i energetski efikasne i nude najbolje moguće iskustvo, operatori moraju da uvode inovacije u svoje digitalne mreže, uključujući bežične mreže, osnovne mreže i centre podataka. Digitalni talent je osnova za digitalne i inteligentne inovacije. Sa više od 1.300 stručnih trenera, 31 centrom za obuku i iskustvom u radu sa 260 operatera, Huawei trening akademija pruža usluge savjetovanja, isporuke i sertifikovanja vještina za ponovno osposobljavanje zaposlenih.

Huawei's Ryan Ding: Digital Innovation Is Fueling the New Digital Economy
Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.