Društvo

Nova ostavka u Kliničkom centru: Doktor Danko Natalić napustio mjesto načelnika

(15 riječi)

Doktor Danko Natalić podnio je ostavku na mjesto načelnika odjeljenja visoko rizičnih trudnoća Klinike za ginekologiju i akušerstvo KCCG, saznaje CdM. Ovo je nastavak ostavki koje potresaju KCCG prethodnih dana.

Podsjetimo da su načelnici najznačajnih odjeljenja Klinike za ginekologiju i akušerstvo, koja je ujedno i najveća Klinika u Kliničkom centru Crne Gore, podnijeli su ostavke, i to: načelnik Odjeljenja za operativu dr Ivan Đukić, načelnica Porodilišta dr Gordana Globarević Vukčević i načelnik Odjeljenja za patologiju dr Azis Haliti.

Nova serija ostavki nastupila je nakon što je menadžment KCCG smijenio v.d.direktorku Klinike za ginekologiju i akušerstvo dr Vesnu Čolaković Popović.

A da brojni ljekari od imenovanja novog menadžmenta uveliko podnose ostavke, dokaz su informacije koje je do sada prvi objavljivao CdM.

Kako je CdM već ranije objavio, zbog neslaganja sa menandžmentom KCCG i duge liste čekanja za kateterizaciju, ostavku je nedavno podnio načelnik kardiologije dr Miroslav Rabrenović, a nakon njega brzo i direktor Instituta za bolesti djece dr Saša Radović, koji je kao dio prethodnog rukovodstva na čelu sa doktorm Jevtom Erakovićem napravio odlične rezultate u IBD.Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.