Društvo

DPS Nikšić: Vlast, koja veliča ubice Ljuba Čupića, inspirator je skarednog čina skrnavljenja njegovog spomenika

(15 riječi)

Najsnažnije osuđujemo sramno skrnavljenje spomenika Ljubu Čupiću, i zahtijevamo od nadležnih organa da što prije privede pravdi i adekvatno kazne, osobu koja je juče posramila cio Nikšić ali i Crnu Goru, poručili su iz DPS Nikšić."Uriniranje po spomeniku heroja koji je simbol borbe protiv fašizma i otpora, samo je posljednji čin u nizu pokušaja da se slobodarski i prkosni Nikšić, grad kulture i boema, svede na provincijalnu četničku kasabu i simbol primitivizma.

"Uriniranje po spomeniku heroja koji je simbol borbe protiv fašizma i otpora, samo je posljednji čin u nizu pokušaja da se slobodarski i prkosni Nikšić, grad kulture i boema, svede na provincijalnu četničku kasabu i simbol primitivizma.

Nedavno smo svjedočili, kako predsjednik Opštine i njegova kamarila pjevaju pjesme u čast ubica Ljuba Čupića, četnika i izdajnika. Zato je jasno da je aktuelna vlast, koja baštini vrijednosti poražene ideologije, pravi inspirator ovog skarednog čina koji se sinoć desio u našem gradu. Podjednako je odgovoran i Marko Kovaćević, kao prvi novočetnik ovog grada, kao i oni iz URA i Demokrata, koji su digli ruke da Nikšić dobije ovakvu vlast. Svi oni obrukali su Nikšić u jednakoj mjeri, kao i ovaj primitivni nesretnik sa snimka koji je zgrozio Crnu Goru i region", navode iz te partije.0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.