Politika

Krivokapić: Nijesam premijer na taster

(15 riječi)

Premijer  Zdravko Krivokapić i v.d. direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost Dejan Vukšić došli su na sjednicu Odbora za bezbjednost, koja nije održana zbog nedostatka kvoruma. Na dnevnom redu Odbora trebalo je da bude predlog za imenovanje direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost. Na sjednicu nijesu došli poslanici DF-a.

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić zakazao je za danas sjednicu Odbora za bezbjednost i odbranu sa jednom tačkom dnevnog reda - predlogom za imenovanje direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost.

Na sjednici su poslanici Demokrata Dragan Krapović i Boris Bogdanović, URA-e Miloš Konatar i SNP-a Dragan Ivanović.

Krivokapić je novinarima kazao da kao premijer ne može bude toliko neodgovoran i da, kako kaže na svaku priču rekla kazala skače.

“Ja kao premijer ne mogu da budem toliko neodgovoran i da na svaku priču rekla kazala skačem. U to vrijeme sam imao odbor za jednu možda najznačajniju proslavu koja se dešava ove godine u Crnoj Gori, a to je 50 godina od osnivanja CANU-a. Niti me je ko pitao za vrijeme, niti je ko dogovarao sa mnom bilo šta. Oni misle da sam ja ono na tasteru, kliknu me - dođem, i trebaju da mi sude za nešto što nikada u životu ne bi pomislio, a ne učinio", saopštio je Krivokapić novinarima.

Sjednica, međutim, najvjerovatnije neće biti održana jer joj neće prisustvovati poslanici Demokratskog fronta, na čelu sa predsjednikom Odbora Milanom Kneževićem.

Knežević je juče saopštio da je Bečića obavijestio da neće sazvati sjednicu Odbora na kojoj bi se raspravljalo o kandidaturi Vukšića, zbog, kako je rekao, ignorantskog odnosa premijera prema kontrolnoj ulozi Odbora i Skupštine i njegovog neodazivanja na kontrolno saslušanje 2. juna.  (izvor:RTCG)
0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.