Društvo

Diplomatska misija Azerbejdžana nastavlja da pomaže Crnoj Gori 

Uručeni paketi za porodice u Podgorici i Tuzima

(15 riječi)

Diplomatska misija Azerbejdžana u Crnoj Gori uručila je ove sedmice  pakate pomoći sa osnovnim životnim namirnicama za 40 najugroženijih porodica na teritoriji Podgorice i opštine Tuzi. Nekoliko paketa pomoći uručeno je direktno, na adrese  korisnika, saopšteno je medijima.


Šef azerbejdžanske Misije Mahir Džafarov, prilikom uručenja pomoći, u prisustvu predstavnika Glavnog grada i  opštine Tuzi, istakao je prijateljski odnos  između Azerbejdžana i Crne Gore. Ti odnosi su posebno važni sada kada se svi bore sa epidemijom virusa korona. Džafarov je rekao da je izuzetno važno da se nastavi sa pružanjem podrške  jedni drugima.
Ovo  nije prva pomoć koju su predstavnici Misije i Azerbejdžana  uručili građanima Podgorice od izbijanja korona virusa. Naime, prije dvadesetak dana predstavnici Kulturno-ekonomskog centra Azerbejdžana, takođe uz podršku Diplomatske misije, obezbijedili su  vrijednu donaciju sa hranom za građane Podgorice, koju je Glavni grad posredstvom svog Sekretarijata za rad i socijalno staranje i Crvenog krsta uručio najugroženijim porodicama.

Predstavnici Podgorice i Tuzi zahvalili su diplomatskoj misiji Azerbejdžana i Kulturno ekonomkom centru Azerbejdžana na pomoći.


B. Pejović

 Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.