Korona i dokolica

Patriote CG Krivokapiću: Ti biješ bitku za nekog drugog i neku drugu zemlju, dok svoju ponižavaš i brukaš

(15 riječi)

A što se tiče PATRIOTA, njihovo ime kada pomeneš, pomeni ga sa velikim poštovanjem, kao i ime KOMITA. Mi Crnogorci smo tu, spremni da branimo svoju zemlju, poručuju crnogorske patriote

Patriote Crne Gore oglasile su se nakon što je juče premijer Zdravko Krivokapić zatražio smjenu ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava, Vladimira Leposavića zbog stavova o genocidu u Srebrenici.

Njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti.

Krivokapiću, pomenu juče na onoj šaradi od konferencije za novinare i KOMITE i PATRIOTE, da oni nijesu izvršili pritisak na tebe i da se njih ne plašiš. Pa da ti odgovorimo onako kako zaslužuješ, naravno istinom.

Krivokapiću, koliko znamo, a to govori i prezime koje nosiš, Crnogorsko pleme Cuce iz kojih i ti potičeš i koje brukaš, je pleme časnih KOMITA, a među kojima su bili i tvoji brastvenici, borili su se pod crnogorskim barjakom za ČAST, PRAVO I SLOBODU CRNE GORE, i davali svoje živote za Crnu Goru ne žaleći iste.

Ti danas biješ bitku za nekog drugog i neku drugu zemlje, dok svoju ponižavaš i brukaš. Zastidiš li se bar na trenutak. A što se tiče PATRIOTA, njihovo ime kada pomeneš, pomeni ga sa velikim poštovanjem, kao i ime KOMITA.

PATRIOTE su časni potomci Komita, i svakim danom sve je više PATRIOTA, koji shvataju da su trovani izmišljenom i lažnom istorijom, a sam si svjestan toga, pa sad gledaš način da svoj grijeh opereš prema svojim precima i potomcima. Samo mnogo grešan čovjek može onako da ide po crkava i manastira sa onakvim postupcima ljubeći ruke i noge sveštenstva i ljubeći pragove i ploče crkava. To Crnogorci Krivokapiću ne rade. To rade samo oni koji nose veliki grijeh na dušu, a ti ga nosiš i dobro znaš koji su to grijesi, mi ćemo ti reći samo za jedan, a isto tako znamo i za ostala tvoja DVA grijeha. Najsvježiji tvoj grijeh Krivokapiću je izdaja Crne Gore, mada je taj grijeh sitan naspram ona dva koja nosiš već duži niz godina koje si napravio svjesno. Zato sad đe god stigneš kakvog popa, izljubi mu ruke, đe god uljegneš u koju crkvu, obavezno izljubi pragove i podove, i đe god umre kakav pop idi i izljubi mrca i dovati se kašike.

Smijenjuješ Leposavića, biće još smjena, čak i ti ćeš brzo dati ostavku, jer sa Crnogorcima nema igranja.

Crnogorci, ova sramna Vlada i većina je načeta, pukotina je vidljiva, kraj im se nazire zato sada na njih još veći pritisak, još jači, ljepše im je da sami odu, no narod da se kupi i da ih goni. Viđeli su da sa Crnogorcima nema šale. Mi Crnogorci smo tu, spremni da branimo svoju zemlju.Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.