Politika

Kuliš: Radunoviću, umjesto podvala i izmišljotina, javno recite sve što imate

(15 riječi)

Pozivam poslanika Radunovića, i sve druge, da ih ne ograničava džentlmenstvo ili bilo šta drugo i da, umjesto spinovanja, bez odlaganja javno iznesu sve što imaju na račun mog predstavljanja države Crne Gore, kao i o mojim "porodičnim” i/ili drugim vezama sa njemačkim adresama - kazala je za Pobjedu ambasadorka Crne Gore u Njemačkoj Vera Kuliš.

Ona je reagovala na navode poslanika DF-a Slavena Radunovića koji je kazao da ima konkretne dokaze o tome šta je radila Vera Kuliš, ali neće iz džentlmenskih razloga da ih objavi i zbog poznanstva sa njenim mužem. Radunović je naveo da je Kuliš radila za interese jedne partije i bavila se obavještajnim poslovima što nije posao jednog diplomate.

Kuliš ističe da su to prizemne podvale i izmišljotine.

"Kvalifikacije koje su u nedostatku drugih argumenata za moj opoziv plasirane od strane poslanika Slavena Radunovića na jučerašnjoj sjednici Odbora za međunarodne odnose i iseljenike su najobičnije podvale i izmišljotine"-kazala je u regaovanju.

Objašnjava da Radunović ,,očigledno ne zna šta znači diplomatija”.

"Međutim, kao dugogodišnji poslanik bi, ipak, trebalo da zna da svaki dobar diplomata mora biti dobro obaviješten. To, naravno, ne znači da se operativno bavi obavještajnim radom, kojemu je on očigledno sklon. Pitam se šta bi tek pričao, da ne upotrijebim težu riječ, da nije ,,dzentlmen” i da ne poznaje mog supruga. Bilo kakav komentar na takvu izjavu Radunovića s moje strane bi bio ispod mog profesionalnog integriteta i dostojanstva. Naročito nakon više od dvadeset godina u službi crnogorske diplomatije", poručila je Vera Kuliš.

"Političko i ljudsko nevaspitanje ,,džentlmena” Radunovića, naročito njegove mizogene insinuacije, nedostojne su bilo koga, a kamoli jednog poslanika Skupštine Crne Gore", zaključuje Kuliš.Povezani članci...

1 Komentara

srbin Postavljeno 23-02-2021 12:53:37

Komentar " g-dina Radunovića " je u skladu sa njegovim ponašanjem, (ne)kulturom i, iznad svega, vaspitanjem. Za sve što je " gospodin " rekao, postoji samo jedan termin - užas. Molim sve ljude da shvate da mi Srbi nismo kao ovi " tipični predstavnici " i ako nešto znači, mnogo mi je žao što su nam ovakvi " predstavnici ". Stidim se !

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.