Društvo

Ana Štajdohar na Somersby Summer Jam festivalu

(15 riječi)

U utorak 30. jula u atrijumu The Capital Plaza centra nastupiće Ana Štajdohar u okviru Somersby Summer Jam festivala.  Koncert koji organizuju hotel CUE Podgorica, The Living Room i restoran Elit počinje u 22 sata. 

Ana je popularna pop i dens pjevačica koja nam dolazi iz Srbije. Prije nego što je krenula da gradi samostalnu karijeru 2008.godine, bila je članica dobro poznatog benda TAP 011. Objavila je brojne hitove, nastupala sa Aleksom Jelićem na Beoviziji, a u regionu posebnu popularnost stekla u emisiji 'Veče sa Ivanom Ivanovićem', gdje je stalna muzička pratnja.  

Ana na pozornicu Somersby Summer Jam festivala stiže nakon nastupa Željka Samardžića. Nakon nje nastupaju Marko Louis, Perper, Mirza Selimović, Peđa Jovanović, Nataša Bekvalac i Džejla Ramović.   

Generalni sponzor festivala je Somersby (Carlsberg Montenegro), dok su ostali sponzori Adriatic banka, The Capital Plaza, Turistička organizacija Podgorice i Hipotekarna banka. Medijski partneri ovogodišnjeg izdanja Somersby Summer Jam festivala su Radio Televizija Crne Gore, Prva TV, Drugačija Radio Stanica i Play radio. 



Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.