Korona i dokolica

Milatović: Dajem ostavku na sve funkcije u Pokretu Evropa sad

(15 riječi)

Predsjednik države Jakov Milatović dao je ostavku na mjesto potpredsjednika Evropa sad, ali i na ostale stranačke funkcije.

On je na društvenoj mreži X kazao da su prilikom osnivanja Pokreta Evropa sad građanima obećali transparentnost u radu, racionalan i argumentovan dijalog o politikama koje su inkluzivne i održive.

“Istovremeno, obećali smo da će kompetencije i lični integritet predstavljati odlučujuće faktore pri zapošljavanju i napredovanju. Takođe, obećali smo drugačiju političku kulturu utemeljenu na uvažavanju različitosti i afirmisanju evropskih vrijednosti”, naveo je Milatović.

Kako je naglasio, dosadašnji način rada je suprotan obećanom i vrijednostima koje je imao na umu prilikom stvaranja Pokreta.

“Iz tog razloga dajem ostavku na sve funkcije u Pokretu. Pokret Evropa sad je bio i ostaće važan dio mene jer smo zajedno ispisivali istoriju demokratskih promjena u zemlji”, istakao je Milatović.

Poručuje da će, kao i do sada, isključivo vođen interesima građana, kao Predsjednik Crne Gore sve svoje kapacitete usmjeriti ka realizaciji ključnih državnih prioriteta.0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.