Društvo

Za mlade MTEL i EYCA kreirali nove pakete

(15 riječi)

Novo partnerstvo EYCA omladinske kartice sa kompanijom MTEL koje donosi posebne telekomunikacione pakete kreirane u sa potrevama mladih predstavljeno predstavljeno je danas na pres konferenciji .Tim povodom  prisutnima se obratio direktor Sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima kompanije MTEL, Balša Aćimić koji je  istakao koliko im je važna društveno-odgovorna komponenta MTEL-ovog poslovanja, posebno kada je riječ o aktivnostima usmjerenim ka mladima

"Cilj Mtel-a nije samo pružanje telekomunikacionih usluga mladima. Mi želimo biti pokretači pozitivnih promjena u njihovim životima. Naši korisnički paketi, razvijeni u saradnji s partnerima na projektu EYCA, nisu samo o pružanju pristupa komunikacijama. Oni su i alat za osnaživanje mladih, alat koji će im pomoći u razvoju i unaprjeđenju vještina koje su im potrebne za budućnost,” kazao je Aćimić. 

Kkompanija MTEL,će uz pokazanu EYCA karticu i identifikacioni dokument, omogućiti svim EYCA korisnicima da izaberu neke od paketa iz m:tel ponude - Urban EYCA ili Surf EYCA, te tako pružiti podršku mladima koji su procesu sazrijevanja i planiranja ličnih finansija. 

Pripremili smo tri nevjerovatna Urban EYCA paketa sa neograničenim pozivima, dosta neta, najsavremenijim digitalnim servisima i dodatnim uslugama, za sve potrebe mladih! A za one koji su ljubitelji opuštenog surfovanja internetom, Surf EYCA je prava stvar za njih,” rekao  je Aćimić. 

U ime projekta Evropske omladinske kartice  u Crnoj Gori koji od 2018. godine realizuje NVO „Centar za omladinsku edukaciju”  uz podršku i pokroviteljstvo Ministarstva sporta i mladih prisutnima se obratio direktor NVO COE, Jugoslav Radović, te podsjetio da je međunarodna društveno-odgovorna inicijativa EYCA kartice do sada okupila preko 60.000 mladih u Crnoj Gori i više od 8 miliona mladih širom 37 zemalja u E

Direktor  Balša Aćimić najavio je da će i u narednom periodu za njihovu kompaniju biti ovakvih ili sličnih projekata za podršku mladima i kompletnom društvu u Crnoj Gori. 

"MTEL nije samo telekomunikacioni operator već kompanija posvećena neprekidnoj modernizaciji poslovanja i stalnom poboljšanju usluga i servisa. To je ono što nas čini liderima u telekomunikacijama u Crnoj Gori. Ali više od toga, mi smo sastavni dio društva, s vizijom aktivnog učešća u svakodnevnom napretku naše zajednice,” rekao  je Aćimić.

B.P.

 



0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.