CG u srcu

Marković: Mandić nastavlja da zastupa Srbiju i Crkvu Srbije

(15 riječi)

Ovaj podanik se ponaša, kao zvanični predstavnik Srbije! Ovi naši mulavi ćute, kazala je potpredsjednica Liberalne partje Jelena Marković, povodom posjete šefa crnogorskog parlamenta Andrija Mandić Srpskoj crkvi u Mađarskoj.

„Mandić nastavlja da se ponaša kao i kad je bio u opoziciji, zastupa Srbiju i Crkvu Srbije. Ovo pokazuje on ne može izaći iz tog svog ideološkog okvira i ako pokušava prevariti domaću i inostranu javnost, a prije svega međunarodnu zajednicu. Samo treba gledati šta radi, a ne šta govori jer njegove riječi su bezvrijedne. Zato ponovo upozoravam EU, SAD i NATO da ne zatvaraju oči pred ovim što nam se dešava i da jasno kažu da Mandić nije prihvatljiv za njih, i da preduzmu korake kako informacije NATO-a ne bi došle u njegove ruke“, poručila je Marković.  

Istakla je da imamo ključne ljude na državnim pozicijama kojima nije stalo do interesa Crne Gore i njenog put ka EU. 

„Imamo predsjednika Milatovića koji se savija pred Vučićem i koji daje primat tuđoj crkvi, Crkvi Srbije, to se jasno vidi i oni to ne mogu da sakriju jer previše su u obavezama prema Vučiću. Vidi se kome daju primat, a ovi naši podanici su u službi Crkve Srbije i Vučića i Porfirija. Šta očekivati od nekog ko je državljanin Srbije i onog ko je pokušao državni udar u CG za koji mu se sudi. Zar taj čovjek može predstavljati Crnu Goru u njenom interesu? Pa naravno da NE! EU i međunarodna zajednica ne smiju na ovo da ćute jer je prekršen Ustav i zakoni Crne Gore“, zaključila je Marković.0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.