Društvo

Preminula novinarka Dragica Lalatović

(15 riječi)

Dragica Lalatović će ostati upamćena kao jedan od veterana novinarske profesije u Crnoj Gori. Po završetku Fakulteta političkih nauka u Beogradu, zaposlila se u RTV Titograd, đe je provela svoj čitav profesionalni vijek

U Nikšiću je  19.maja 2023. godine, poslije kraće bolesti, umrla Dragica Lalatović, dugogodišnji novinar Televizije Crne Gore.

Sahranjena je juče 20.05, u 13 časova, u krugu porodice na groblju u Ozrinićima kod Nikšića.

Dragica Lalatović će ostati upamćena kao jedan od veterana novinarske profesije u Crnoj Gori. Po završetku Fakulteta političkih nauka u Beogradu, zaposlila se u RTV Titograd, đe je  provela svoj čitav profesionalni vijek.

Bila je angažovana u Programu za ekonomiju i afirmisala se svojim intervjuima sa privrednicima iz svih oblasti, u kojima je sopstvenim  otvorenim, jasnim i britkim pitanjima sagovornike navodila na  takve odgovore  iz kojih su se raspoznavale istine o ekonomskim prilikama.

I redakcija Crnogorskog portala se sa zahvalnošću sjeća saradnje sa Dragicom Lalatović. 



1 Komentara

Pulicet Postavljeno 20-05-2023 21:00:33

Pocivaj u miru..oni koji su te poznavali pamtice tvoju skromnost,tvoju ljudskost i profeseionalnu posvecenost.. .spadala li si one ljude koji tiho ,necujno gaze,a nase oci nikad ne opaze ni njihovu tugu i bol ...

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.