Ekonomija

Pet puta više interneta u One mreži

(15 riječi)

Računaj na 5x više interneta u One mreži. Ova poruka namijenjena svim One postpaid korisnicima donosi neodoljiv poziv zbog koga opušteno surfovanje internetom postaje obećanje.

Ponuda 5x više interneta namijenjena je lojalnim korisnicima koji žele da produže svoj ugovor ili da kupe telefon na rate, ali i korisnike[LZ1]  koji tek postaju dio One mreže.


„Uz promociju 5x više interneta[LZ2]  naši korisnici ne moraju da brinu o tome da li imaju dovoljno interneta za sve svoje online aktivnosti u nacionalnom saobraćaju. Ukoliko imaju dilemu koji paket da odaberu, dovoljno je da posjete naš sajt 1.me gdje će im naši operateri putem One Live Chata u roku od minut razriješiti sve nedoumice. Ukoliko pak požele da promijene telefon, čekamo ih u našim poslovnicama ili na webshopu”, kazao je Brano Đurović, komercijalni direktor kompanije One.

5X više za svaki tarifni paket podrazumijeva još interneta. Tako na primjer uz Total 10+ koji inače sadrži neograničene minute i SMS-ove, nova ponuda donosi 50GB za sve što korisnici zamisle online i još dodatnih 50GB za opušteno vrijeme na društvenim mrežama, Viber-u i Whatsapp-u. Ukoliko je upravo ovaj tarifni paket njihov odabir, telefoni koji savršeno zaokružuju ponudu su Samsung Galaxy A13, Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G i Vivo Y76 5G.

Ponuda važi uz kupovinu telefona na rate i ugovornu obavezu od 12 ili 24 mjeseca, kao i bez kupovine telefona uz ugovornu obavezu na 24 mjeseca.

Više detalja možete saznati OVDJE





0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.