Politika

Crnogorska partija daje glas Milu ili Draginji

(15 riječi)

Crna Gora se od 2020. godine vrti u začaranom krugu političke i insitucionalne krize  koja prijeti da uruši sve demokratske institucije u zemlji, zaustavi euroatlanske integracije i put ka društvu razvijenih zemalja i vrijednostima zapadne demokratije. Na žalost, političke ličnosti koje su direktno odgovorne za kreiranje takvog ambijenta dominantno su zastupljene u izbornoj ponudi  za predsjednika Crne Gore.

Nakon detaljne analize Predsjedništvo Crnogorska partije je donijelo odluku da pozove iseljenike Crne Gore, koji imaju pravo glasa, da zavisno od svoje političke preferencije glas daju jednom od kandidata: Milu Đukanoviću ili Draginji Vuksanović Stanković. Takođe, u slučaju održavanja drugog kruga, jedinstvena podrška kandidatu koji u njega uđe.

Crnogorska partija vjeruje da će se pobjedom jednog od ova dva kandidata steći uslovi za održavanje prijevremenih parlamentarnih izbora i da će izborna ponuda tada biti bogatija novim političkim snagama koje će beskompromisno štititi nacionalni interes Crne Gore, jer nove nužde rađu nove sile”.

Crnogorska partija, sa sjedištem u Novom Sadu, je jedina politička organizacija koja zastupa interese crnogorske nacionalne zajednice u Republici Srbiji.Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.