Društvo

Tehnički i uslužni pripejd prevarant

(15 riječi)

Piše: Sreten Vujović

U Crnoj Gori, čudima nikada kraja! Imamo poslanike i kandidata za predśednika države, koji su još u  aktuelnom sudskom procesu zbog pokušaja državnog udara, putem terorizma! Da bi bio „samo“ državni udar, u toj akciji su trebale učestvovati i vojne i policijske strukture, što nije bio slučaj, ako ne računamo one „specijalce“ za koje su u Srbiji bile „skrojene“ uniforme sa posebnim oznakama, kako bi pucali u svoje demonstrante, ali i na prave pripadnike specijalnih jedinica, pretvarajući se da su „Milovi specijalci“! Ostatak bi odradila rulja!

Poznato je da čovjek ne može zasnovati ni obični radni odnos, ako se protiv njega vodi sudski proces! Što je onda sa Andrijom Prepodobno-Koljeničkim, Medenjakom Prepodobno-Zemunskim i ostalom klerofašističkom bratijom!? No, izgleda da smo se polako navikli na ove abnormalnosti poput žabe stavljene u hladnu vodu, pa bi istu lagnao (poput „tehničkog“ Dritana) podgrijavali sve  više i više, da bi tokom vremena završila  kuvana u ključaloj vodi!

Ako stavimo na stranu potpisivanje tzv. Temeljnog ugovora u  Vili „Gorica“, nakon ilegalnog desantnog upada Prvoslava Perića, vojno jurišnim helikopterom „Gazela“, đe je ujedno narušen i vazdušni prostor članice NATO-a, pod, vjerovatno, Eskobarovim „kišovranom“, onda se nije  čuditi „tehničkom“ Abazdoviću, koji se pokazao kao vanredan „tehničar“ i po ne znam koji put se narugao kompletnoj  Crnoj Gori, njenoj kulturi i tradiciji! Kako se od sprdačine umorio, doveo je u sred Podgorice, uz  državne počasti, Edija Ramu, da ga malo „odmijeni“! Narušavajući elementarnu pristojnost gosta, Rama u Abazdovićevom maniru izjavi:

”Nemojte tu vidjeti ni Kineze, Ruse, Marsovce, ali ni Njemce…“ Gle čuda! A do juče nas je „tehnički“ premijer ubjeđivao u  „Kosmički program“  Crne Gore!  Uz to Rama, budući njega  niko od  policajaca ne fata za žvale niti „puca“ po njegovoj stražnjici,  „abolira“ graničnog policajca, jer je ovaj zlostavljani  albanski intelektualac (kako  čujem doktor nauka), pobogu, batine mogao dobiti i u Albaniji! Dodade i to da su i Crnogorci od iste crnogorske policije mogli dobiti batine u sred Crne Gore! Mora da je gledao Belvedeske demonstracije! Kako je samo „dalekovid“ ovaj musafir  iz Tirane! Uz to „žigosa“ sve   koji su se odvažili da javno dignu glas protiv maltretiranja albanskog državljanina, kao nacionaliste, koji koriste svaku priliku da „oblate“ pendrek-demokrate i naruše dobre međunadcionalne odnose! Enver  Hodža bi mu pozavidio na ovakvoj „pronicljivosti“!

Ljubav Rame i Abazdovića je ona prava:  ljubav na prvi troprsti „trogeld“! Posmatrajući fotografiju vanrednog izliva emocija između ove dvojice „demokrata“,  pozvao bih se na Ramu i žigosao sve neprijatelje ove idile, jer samo bi okorjeli nacionalisti pokušali narušiti ovu antologijsku romansu!

Prosto poželim da Ramu  na sljedećim izborima kandidujemo za našeg premijera! Kad mogu drugi strani državljani biti ministri i kandidati za predśednika, zašto ne i Rama! Pa Crnogorci su genetski više Iliri od njega!

Pa neka se „bratstvo i jedinstvo“ širi po svim Sjedinjenim Državama tzv. Otvorenog Balkana!

Narod bi kazao: „Našao lonac poklopac“! Plašiti se samo da od Crne Gore ne naprave „bosanski lonac“ iz devedesetih!Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.