Ekonomija

Luksuzno piće promovisano u Podgorici uz koncert crnogorskih kulturno - umjetničkih ansambala

Sa kineskim pićem ,,Moutai" u Novu godinu

(15 riječi)

Luksuzno kinesko piće iz Moutai grupe sinoć je promovisano u KIC Budo Tomović uz koncert devet kulturno umjetničkih ansambala.

Promocija je organizovala kompanija ,,Energro trading" koja je zastupnik ovog pića za Crnu Goru sa opštinom Podgorica pod pokroviteljstvom Moutai grupe. 

Događaj je protekao u ugodnom ambijentu uz degustaciju pića - rakije ,,Moutai", a gosti su se upoznali sa kineskom kulturom i istorijom ovog pića.

Kako je kazao direktor crnogorske kompanije ,,Energro trading" Bojan Šćepanović u organizaciji promocije mnogo im je pomogla Maja Rmuš Dakić koordinatorka folklornih ansambala centralne regije koja je i sama oduševljena pićem.

- Mautai grupa proizvodi luksuzna alkoholna pića, a rakija ovog proizvođača je omiljena među kineskim državnicima i biznismenima sirom svijeta i služi se na svim zvaničnim banketima. Proizvodi se u Guidžou na jugozapadu Kine po unikatnoj i jedinstvenoj recepturi. Ova rakija ima jačinu od 53 do 55 gradi. Sudeći po nagloj popularnosti ovog brenda u svijetu, ovi proizvodi biće prisutni i na našem tržištu - ističe Šćepanović.

Nakon koncerta, degustacija je nastavljena u Hotelu Boscovich uz prelijep ambijent i pozitivnu atmosferu sa prijateljima kineske kulture.

- U narednoj godini imamo u planu veći broj aktivnosti i promocija kako bi upoznali crnogorsku javnost sa  proizvodima kompanije ,,Moutai". Očekuje se značajno veći broj turista iz Kine sljedeće godine pa bi hoteli i ugostiteljski objekti trebali imati u ponudi i ovu vrstu pića - poručio je Šćepanović.   

Promociji su prisustvali mnoge poznate ličnosti.

Direktoru ,,Energro Trading" Bojanu Šćepanoviću od strane organizatora je uručena zahvalnica.   N.K.



2 Komentara

mNixcP Postavljeno 28-07-2023 08:44:59

it would be stuck just to the physical, and that s kind of too much labor- intensive for my liking, but you guys make your own decisions based on your own understanding cialis At each timepoint,

Odgovori ⇾

floache Postavljeno 12-05-2023 08:40:24

Ang II angiotensin II dissolved in saline Sigma Aldrich was infused at 1 Ојg kg 1 min 1 using subcutaneous osmotic minipumps Model 2004, Alzet Corp buy priligy online safe

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.