Kultura

Promocija knjige alumnistkinje Ekonomskog fakulteta Anđele Kovačević

(15 riječi)

Pozivamo vas na promociju knjige MSc Anđele Kovačević „BioSofija“, sa podnaslovom“ Ključ harmonije emocija i logike“, koja će biti održana na Ekonomskom fakultetu (sala Meditaran) Univerziteta Crne Gore, u ponedjeljak - 19. decembra 2022. sa početkom u 19 sati.

Uz autorku, knjigu će predstaviti dr Vujica Lazović, profesor Ekonomskog fakulteta i magistra medija i PR-a Snežana Burzan Vuksanović.

Knjiga „BioSofija“ na nov i drugačiji način povezuje različite oblasti, izlazeći iz klišea usko stručnih knjiga.

U kompaniji Plava flota AD, kroz dijaloge u kafiću i kancelariji, zaposleni u kompaniji, glavni likovi,  razgovaraju o istoriji naše zemlje i svijeta, o ekonomiji, biologiji, psihologiji, transcendentnim aspektima, informacionoj tehnologiji, društvenim mrežama, muzici, našem mentalitetu... Ukazujući na podgoričku svakodnevicu i njenu povezanost sa globalnim svijetom, ova drama spaja nauku i umjetnost, a bavi se i najaktuelnijim pitanjima današnjice iz oblasti vještačke inteligencije.

MSc Anđela Kovačević je rođena u Podgorici 19.12. 1985, gdje se i školovala. Nakon diplomiranja na podgoričkom Ekonomskom fakultetu, magistrirala je dva puta, prvo u Kini 2012. godine, a potom i na njenom matičnom fakultetu.  Od 2008. godine radi u kompaniji „13. jul Plantaže“ AD. Zapošljena od strane iste kompanije, bila je predstavnica u crnogorskom paviljonu na svjetskom ekonomskom sajmu „Shanghai World Expo 2010. godine“ u Šangaju. Ovo je njen autorski prvjenac.  



2 Komentara

EuIZJxxuY Postavljeno 12-08-2023 19:45:19

Objective refraction was successfully treated, they never stop hospital early on the world is still a couple of 670 difference levitra cialis

Odgovori ⇾

xfZhotOw Postavljeno 09-07-2023 19:04:18

17 Sonohysterography is a noninvasive, cost- effective method with 95 accuracy in identifying uterine anomalies levitra original

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.