Politika

Neoborivi dokazi Unije o učešću današnjih finansijera nove vlasti u CG u ratnim zločinima 90-tih

(15 riječi)

Povodom dešavanja na političkoj sceni Crne Gore i neviđenog miješanja u unutrašnje stvari naše države, pritisaka i prijetnji, orkestriranih napada pojedinih biznismena i medijskih tajkuna, javnosti se obratila Unija CG USA Global iz Amerike.

Saopštenje koje potpisuje predsjednik Mirsad Jahović prenosimo u cjelosti.

Unija CG USA Global došla je u posjed transkripta telefonskih  razgovora ratnog zlikovca i kasapina Radovana Karadžića sa njegovim bratom Lukom i tajkunom, ratnim ministrom policije krvave tvorevine Republike Srpske, a danas glavnim finansijerom nove vlasti u Crnoj Gori Miodragom Dakom Davidovićem. Razgovor je vođen prije početka njihovog krvavog pira na teritoriji Bosne i Hercegovine. U tom razgovoru jasno se najavljuju krvavi planovi o ubijanju i istrebljenju nesrpskog stanovništva iz Bosne i Hercegovine, ali i kriminalni poslovi i načini na koji su pomenuti stekli enormna sredstva pljačkom, otimačinom i prevarama. Pitamo se mi da li je taj način djelovanja Davidovića kvalifikovao kao saradnika i saborca novoj vladajućoj grupaciji u Crnoj Gori koju čine  klerofašistički Demokratski front, velikosrpska grupacija zvani Demokrate (u narodu poznati kao demagozi i crvenokravataši) i URA sa svojom koalicijom Crno na bijelo (od naroda nazvani Crno bez bijeloga). Optuživali su sa razlogom  bivši režim za lopovluk, međutim, dokaze koje imamo pokazuju da je bivši režim u lopovluku, prevarama, otimačini „malo dijete“ u odnosu na karitizere. Još kad se tome doda ratnu prošlost, a sadašnju retoriku kojom pozivaju ratne drugove da otkopaju oružje, onda su svima jasne njihove namjere. Sad samo mijenjaju teritoriju na kojoj će da sprovode svoj naum i bojimo se počine genocid. Sada, nakon prolivanja krvi nevinih u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Kosovu njihov krvavi naum je usmjeren, bojimo se, na Crnu Goru. Gospodo iz URE (drugima se iz te družine ne obraćamo jer su oni nosioci krvave politike 90-ih, i na njihovim rukama je krv nevinih), ako mislite da se sa lopovima, ratnim profiterima, fašistima, otimačima, ratnim zločincima može na bolje mijenjati Crna Gora, onda nam samo pokazujete ili da ste naivni i neznaveni, ili što je još gore da ste poput njih i da ste žedni krvi nevinih. Pričate da je Đukanović bio jedan od saučesnika ratne politike. Jeste, to svi znaju i to on i ne demantuje. Ali ne navodite da za razliku od njega, koji je napravio otklon i izvinio se žrtvama u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, vaši saborci to ni danas ne učiniše, a što je još poraznije, oni se tim ponose.


                                                            Dio transkripta

Nego kako kaže stara izreka „ Sa kim si, takav si“, a vi gospodo iz URE pokazali ste sa kime ste i kakvi ste. Za nas ste saradnici fašista, podržavaoci ratnih zločinaca, negatori zločina i ljudi žedni krvi nevinih i reasfirmatori za za koje smo vjerovali da je daleko iza nas, makar  što se tiče CrneGire!

Takve će ve, na žalost, upamtiti i istorija.

Unija o svemu napisanom ima neoborive dokaze koje će predočiti javnosti kada se za to steknu uslovi. Unija će nastaviti sa istragom dok se god ne rasvijetle sva nepočinstva

Predśednik Unije CG US GLOBAL,

Mirsad Jahović, s.r.
Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.