Korona i dokolica

Srbijanski političar naveo

Čeda Jovanović o Krivokapiću: Više mu pristaje da obilazi crkve i drži flašu rakije

(15 riječi)

Srbijanski političar Čedomir Čeda Jovanović, predsjednik Liberalno-demokratske partije gostujući na televiziji Hepi kazao je da mandataru Zdravku Krivokapiću ne priliči uloga savremenog predsjednika vlade, pogotovo u zemlji s problemima kakva je Crna Gora. 

ČedaJovanović: Nemam ja šta da govorim za ili protiv njega (Zdravka Krivokapića), dobio je izbore, izađe na konferenciju za novinare i kaže “Crna Gora se oslobodila poslije 30 godina, izvinite poslije 70 godina” , čovjek profesor Univerziteta, ništa mu ne fali, državni službenik, dobija platu, sve što ima u toj Crnoj Gori mu je stvorila.

 

Milomir Marić: I on kaže moja vlada je 12 apostola, ja sam Isus Hrist.

 

ČedaJovanović: Pa super. Ali, nekako, uporedite ga sa predsjednicima vlada u regionu. Zamislite njega sad ide na neki finansijski sastanak negdje u svijetu i treba da razgovara sa nekim kreditorima, sa MMF-om, sa Svjetskom bankom, da obezbijedi reprogram dugova… Ja ne znam, mnogo mu više pristaje da onako obilazi crkve, sjedi s narodom i drži onu flašu rakije iz koje nazdravlja. On je mnogo bliži tome nego nečemu što mora da bude uloga savremenog predsjednika vlade, pogotovo u zemlji s problemima kakva je Crna Gora.

 


Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.