Ekonomija

Pogledajte koji vas događaji očekuju ovog proljeća u Portonovom

(15 riječi)

Portonovi proljećna saga počinje 28. aprila, kada je planirano otvaranje bazara, od 17h, a atmosferu će zagrijati DJ Danilo Radusinović od 18h. 

Od 28. aprila do 7. maja na Marina trgu očekuje vas raznovrsniji izbor hrane i pića nego ikada. Imaćete priliku da posjetite kućice i prepustite se raznim slanim i slatkim specijalitetima, uz izbor osvježavajućih pića koji će biti na raspolaganju da upotpune vaše kulinarsko iskustvo. Pored proljećne ponude bazara, restorani i barovi u Portonovom ugostiće sve oni koji odluče da vrijeme provedu u lijepom ambijentu i na sada već dobro poznatim mjestima koja donose ukuse iz svih krajeva svijeta. 

U subotu, 29. aprila, simbolično obilježavamo Međunarodni dan plesa pa će posjetioci u Portonovom uživati uz latinoameričke zvuke, i u zabavi tokom dnevne žurke uz milongu i salsu zajedno sa školom plesa Buena Vista i nastupom Havana Girls trija, saopšteno je iz Portonovog. 

Najmlađi posjetioci biće oduševljeni 30.aprila kada ih očekuju dječije igre i poligoni, od puzijade za najmlađe do BlazePod takmičenja za starije. Prijave za zainteresovane i više detalja o Portonovi dječijem danu koje organizuje Portonovi Training Studio i Smart Gym možete pronaći ovdje.

Istog dana, u popodnevnim časovima, Portonovi organizuje i turnir u jednoj od najpopularnijih društvenih igara – Čovječe ne ljuti se, a veličina pijuna u ovoj igri bi vas mogla iznenaditi. 

Ljubitelje naših dobropoznatih starih automobila i jugonostalgije, obradovaće tura Ex-Yu automobilima od Portonovog to Titove vile i nazad, u perfektno očuvanim vozilima koje u Boku dovodi North Tour Montenegro, će biti održane 1. i 2. maja. Prijave za zainteresovane i više detalja možete naći ovdje. 

Od muzičkih nastupa tokom Proljećne sage, izdvaja se koncert jedne od najdražih zvijezda regiona – Jelene Rozge, koja će nastupiti sa svojim bendom 1. maja na Portonovi marina trgu . 2. maja posjetioce će u večernjem terminu zabavljati DJ Peđa Radović uz EX-YU zvuke. 

U srijedu i četvrtak, 3. i 4. maja posjetioci će uživati uz zvuke tradicionalne klapske muzike lokalnih ansambla Castel Nuovo i Lira. 

Osim toga, Mirror Crew animatori biće spremni za sjajnu zabavu i očaravajuće vizualne efekte, praćeni talentovanim lokalnim bendovima i DJ-evima od 5. do 7. maja.

U petak će posjetioce zabavljati bend Kukavice, u subotu Jack Lupino, a za nedjelju su planirani nastupi dječijih horova D-mol i Cvrkutići, kao i bokeljskih klapa Castel Nuovo i Lira.

 

Proljećna saga otvara sezonu uzbudljivih događaja koje Portonovi sprema ovog proljeća i ljeta, a više informacija možete dobiti na web stranici i prateći Portonovi na društvenim mrežama. Kalendar događaja možete pogledati ovdje. 

Uz bogat sadržaj događaja, Portonovi je obezbjedio i eksluzivne ponude smještaja, koje će učiniti vaš boravak pristupačnijim i ugodnijim.

Vidimo se ovog proljeća u Portonovom!

Za više informacija o boravku, kontaktirajte stay@portonovi.com.

Za više informacija o samim događajima ove sezone, pišite na events@portonovi.com.  



Povezani članci...

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.