Politika

Crnogorski obraz: Crnom Gorom tuga vlada, izglasana srpska vlada

(15 riječi)

Ožalošćena i ranjena Crna Goro, izglasaše klerovladu, podijeliše još više podijeljenu Crnu Goru, saopštili su iz NVO Crnogorski obraz.

 

"Odluči karnevalska manjina da vlada većinom, naravno uz svesrdnu pomoć izdajnika. Shvatati sebe kao “heroje” promjena, “apostole” novog crnogorskog poretka, “mesije” ujedinjenja, dobročinitelje, svetitelje itd. mogu samo osobe koje je mentalno oštetio začarani krug u kojem su se bespomoćno koprcali sve ove prethodne godine, decenije…    

 

Željni ličnog dokazivanja, bolesnih sujeta, opskurnih znanja, puni mržnje i zlobe prema svemu crnogorskom, sa osmjehom iza kojeg se krije “osveta oživjelih mana” zauzeše kormilo crnogorske Vlade, koje će pri prvom, manjem talasu početi bezglavo da se okreće u svim pravcima. Nevješte ruke predśednika Krivokapića neće imati ni snage, ni vještine da se izbore s naletima vjetra koje će mu isti oni koji su ga danas izglasali bestidno okretati pravo u lice. Borba za dah je jedino što će mu od njih biti pruženo", navode u saopštenju.

 

Počelo je, kažu, barjačenje, bacanje dinamita i plotunanje iz svih kalibara vatrenog oružja po Crnoj Gori.

 

"Slave izabranu, novu Vladu RCG, koju ni sami ne podržavaju, ali je ipak nevoljno glasaše, da opravdaju dobijena sredstva i održe, možda po prvi put u životu, riječ zadatu počivšem mitropolitu. 

 

Strah od kletvi je doživio svoju katarzu.

 

Pitamo se za ovo noćašnje šenlučenje po mnogim gradovima Crne Gore, da li to pokazuju koliko su naoružani, i da li sa tim vatrenim performansom nekom prijete.  Pa gospodo moja draga, niti se plašimo, niti ćemo uzmaći milimetra od cilja da Crnu Goru oživimo multinacionalnim skladom, multivjerskim mirom i multikulturalnim zagrljajem naše civilizacijske dužnosti oličene u antifašizmu. Ne zaboravite, Crnogorci se ne boje!

 

Zanima nas, hoće li reagovati apostolska vlada i njen predvodnik, na večerašnje izazivanje tenzija i pokazivanje netrpeljivosti prema Crnogorcima? 

 

Očekujemo reakciju i zaštitu od novog ˝PREMIJERA ˝, od povampirenog srpskog nacionalizma, jer se nijedan Crnogorac/ka, od večeras u Svojoj Crnoj Gori, ne osjeća sigurno.

Izglasana nova vlada, do proljeća ista pada!", zaključili su u saopštenju.

 


Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.