Politika

Nikolić Abazoviću: Iza svake prepotencije krije se neka impotencija

(15 riječi)

Andrija Nikolić

Poslanik Demokratske partije socijalista Andrija Nikolić, tokom današnje žustre rasprave u parlamentu, poručio je lideru GP URA Dritanu Abazoviću da se iza svake prepotencije krije naka impotencija.Abazović je tokom današnje rasprave iznio nih grubih optužbi i uputio prijetnje poslanicima Demokraske partije socijalista.

Nikolić je kazao da je Abazovićevo izlaganje danas imalo višak decibela.

“Abazoviću, je li Vas sramota zbog činjenice da ste četiri godine sjedjeli kući a svakog mjeseca uzimali nezarađenu platu i tražili od Administrativnog odbora da vam obezbijedi mjesečno plaćanje stana u Podgorici. Abazoviću, iza svake prepotencije krije se neka impotencija”, kazao je, između ostalog Nikolić.

Poslanik DPS danas je danas upitao je mandatara Zdravka Krivokapića da li je spreman da se distancira po politike koju je Slobodan Milošević sa Srpskom pravoslavnom crkvom realizovao u bivšoj Jugoslaviji početkom devedesetih, da li je spreman da prizna da se u Srebrenici desio genocid, kao i da li je ponosan na dostignuća četničkog pokreta.

Nikolić se tokom rasprave osvrnuo danas i na slučaj sa protjeranim ambasadorom Srbije Vladimirom Božovićem.

Kako napominje,  nema države u svijetu koja će otćutati kada dioplomatski predsatvnik druge države poziva na njeno ukidanje. Kako ističe, slavljenje Podgoričke skupštine je u današnjem vremenu poziv da Crna Gora bude ukinuta.


Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.