Ekonomija

CentreVille Hotel & Experiences dobio „Safe Travels“oznaku

(15 riječi)

Centreville Hotel & Experiences je od Nacionalne Turističke organizacije dobio međunarodnu oznaku za sigurna putovanja „Safe Travels“(Bezbjedno, sigurno putovanje), prethodno ispunivši pred Komisijom sve uslove za dobijanje i korišćenje oznake, iza koje stoji Svjetski savjet za turizam i putovanja (WTTC). 

Riječ je o posebno dizajniranoj oznaci, kreiranoj uslijed zdravstvene krize Covid-19, koja putnicima omogućava da prepoznaju destinacije i kompanije širom svijeta koje su usvojile globalne standarde zdravstvene i higijenske zaštite, kao važan preduslov za sigurna putovanja, saopšteno je iz centreville Hotel

Znak se ističe na web sajtovima, društvenim mrežama, na objektima, što turistima olakšava odabir sigurnog putovanja.

„Ogromno nam je zadovoljstvo što smo dobili „Safe Travels“ oznaku. Među prvim hotelima u Crnoj Gori smo preduzeli sve mjere u cilju zaštite naših gostiju i kolega bez ugrožavanja najviših standarda usluga po kojima smo prepoznati. U datim okolnostima, ovo je dodatan korak za zadobijanje povjerenja turista, čije zdravlje i bezbjednost moraju biti imperativ. Za nas je ovaj sertifikat, još jedan pokazatelj naše orijentacije ka poštivanju zdravstveno-bezbjednosnih mjera na najvišem nivou. Takođe, nadamo se da će “Safe Travels” inicijativa pojačati saradnju sa NTO, u cilju oporavka turizma i njegovog razvoja“, izjavila je Jelena Ognjenović, generalna menadžerka hotela CentreVille Hotel & Experiences.

B.P.


0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.