Društvo

MERIDIANBET STUDENTSKA LIGA: Građevinski fakultet bez rješenja za Bulatovića, DIF je novi šampion!

(15 riječi)

Završeno je takmičenje u Meridianbet Studentskoj sportstkoj ligi u košarci za 2023. godinu u kojoj smo dobili novog šampiona – Fakultet za sport i fizičko vaspitanje!

DIF je u finalu savladao Građeviniski fakultet rezultatom 72:63 i tako došao do titule šampiona Meridianbet Studentske sportske lige u košarci.

Bolje su krenuli “građevinari” u ovaj meč pa su najviše zahvaljujići raspoloženom Luki Rakočeviću došli do prednosti od šest poena na poluvremenu (39:32).

U nastavku su se “difovci” uglavnom oslanjali na igru preko niskog posta i zahvljujući odličnoj igri u posljednjoj četvrtini preko Bulatovića došli do preokreta i pobjede rezultatom 63:72.

Najefikasniji akter susreta bio je Luka Rakočević iz Građevinskog fakulteta ali je njegova dobra partija ostala u sjenci Nikole Bulatovića na drugoj strani koji je vodio Fakultet za sport do novog trofeja sa 24 poena.

Snažni centar pomoć je imao od Đorđa Parovića koji se u finalu zaustavio na 15 poena i Balše Boškovića koji je na pola minuta do kraja meča trojkom odlučio pobjednika i odveo svoju ekipu na plus sedam.

Fakultet za sport je do finala došao zahvaljujući pobjedi protiv “ekonomista” rezultatom 36:34, dok su “građevinari” eliminisali prošlogodišnjeg finalistu PMF (56:54).

U utakmici za treće mjesto viđena je takođe zanimljiva utakmica gdje je Ekonomskiu fakultet nakon produžetka savladao PMF rezultatom 47:51(43:43).

Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bili su Janjušević sa 21, Rašović sa 16 i Dautović sa 11 poena, dok su se kod prošlogidšnjeg šampiona istakli Tatar sa 12, Hot sa 11 i Maraš koji je utakmicu završio sa 10 poena.

Za njaboljeg igrača ovogodišnje sezone Meridianbet Studentske lige u košarci glasovima kapitena svih ekipa proglašen je Lazar Bailović sa Pravnog fakulteta.



Povezani članci...

1 Komentara

okbet Postavljeno 02-06-2023 07:42:12

There's no doubt i would fully rate it after i read what is the idea about this article. You did a nice job. online casino games

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.