Sagovornici

Marković: Bjekoviću, postupi moralno i podnesi ostavku

(15 riječi)

Funkcionerka Liberalne partije Jelena Marković komentarisala je na Twitteru današnju izjavu zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore, Siniše Bjekovića, poručivši da treba da podnese ostavku ili da mu Skupština skrati mandat, jer je, kako ističe, konačno i sam shvatio da je odgovoran za stanje u školama i društvu.

Bjeković je saopštio je da trend nasilja u Crnoj Gori dominira već neko vrijeme, te da smo kao društvo zakasnili sa djelovanjem. On je istakao i da institucija Ombudsmana treba da reaguje i da u tome vidi "svoj dio odgovornosti u ovoj priči".

"Ombudsmane postupi moralno i podnesi ostavku! On je taj zaštitnik ljudskih prava i sloboda koji uvijek treba prvi da reaguje, a on to ne radi, a evo šta govori, kakva manipulacija! Evo se vrti na Javnom servisu i istaći ću pod mojim argumentima konačno prizna Siniša Bjeković da je odgovoran za nerad u svim oblastima ljudskih prava i sloboda, da ta institucija je prespavala sva važna dešavanja i kad je kulminiralo on će od sada početi da radi", kazala je Marković. 



2 Komentara

Nevjerovatno Postavljeno 19-04-2023 17:15:44

Koliko je Bjekovic štetan za ovo društvo, neka samo što manipulise vec radi u korist SPC, rekavsi za ovo desavanje da je vršnjačko nasilje s ne nacionslistički i vjerski napad og momaka koji pripadaju brastvu ye crkve i koji se konstatno pune mržnjom prema svemu drugom i drugačijem. Nije reagovao kada su popivj uslj u škole i kada su nastavnici vodili đecu u hram u Baru u kome su ležali pk podu i klanjslu. Sada pokusava da prikaze kak vrsnjačko nasilje dajuci primjer desavanja tuče ispred Institucihd zastitnika. Nimalk slučajna priča, ali zaboravlja da to prvi put čujeno od Bjekovica, zasto nije yada reagovao javnoni ukazao na ovu vrstu problema vec sad i to javnost po prvi put čuje za to desavanje. Nije to bolest vec mržnja usađena u te mlade ljude i to is SPC i to se mora reci. Sram ga bilo i evo napadače pusti policija na slobodu. E takva je svaja uloga Bjekob8ca da zataska i usmjeri u nekom druhom pravcu...Sramno

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.