Ekonomija

Addiko odobrava kredit u roku od pola sata ili vraća prvu ratu

(15 riječi)

Addiko banka je pokrenula jedinstvenu akciju za sva fizička lica, Addiko kredit od 30.000€ uz preliminarno odobrenje do 30 minuta, ili vam vraćamo prvu ratu. Klijenti koji podnesu zahtjev za Addiko kredit u iznosu od 30.000 eura, imaju šansu da im banka vratiti prvu ratu kredita, ukoliko ne ispuni obećanje u vidu preliminarnog odobrenja kredita u roku od pola sata.

Specijalna akcija, kojom Addiko banka želi da potvrdi vrijednosti koje promoviše, a to su u prvom redu brzina i jednostavnost, počela je 20. marta, i trajaće do 30. aprila 2023. Pravo učešća imaju sva punoljetna fizička lica koji su rezidenti Crne Gore, a koja u navedenom periodu apliciraju za Addiko gotovinski kredit, a koji bude odobren u skladu s važećim uslovima Banke i realizovan do 20. maja 2023. godine, saopšteno je iz Addiko banke.

„Klijenti danas očekuju brzo i jednostavno korisničko iskustvo, ono koje će im omogućiti ostvarenje njihovih želja i potreba bilo kad i bilo gdje. Upravo to je misija Addiko banke, da im život učinimo lakšim i to na brz i efikasan način! Oni klijenti koji podnesu zahtjev za gotovinski kredit od 30.000€, dobiće od nas preliminarnu odluku u roku od pola sata. Ukoliko se dogodi da kredit bude realizovan, a mi ne postignemo obećano vrijeme, Addiko će im vratiti prvu ratu kredita”, pojasnio je direktor sektora za razvoj proizvoda i poslove zastupanja u osiguranju, Veselin Radulović.

Klijenti zahtjeve za kredit od 30.000 mogu predati u poslovnici ili onlajn, putem website-a Addiko banke. Službenci banke će obrađivati kreditne zahtjeve od ponedjeljka do petka (8 16 časova), a vrijeme za donošenje preliminarne odluke počinje da se mjeri nakon završenog intervjua sa klijentom.

Detaljni Pravilnik Akcije nalazi se na web stranici https://www.addiko.me/, a dodatne informacije mogu se dobiti direktno u poslovnicama Banke i putem Kontakt centra na broj 19990, svakog radnog dana od 8 19č. i subotom od 8 13č.

 

B.P.

 



Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.