Sagovornici

Pavlović: Ko je Dritanov "dežurni Bošnjak Musliman"?

(15 riječi)

Sve dok bude čuvao ministarsku fotelju, Ibrahimović će biti saučesnik u nesojluku koji Abazovićeva vlada svakodnevno čini

Piše: dr Srđa Pavlović

Izvinjenje ministra Ervina Ibrahimovića za najnoviji nesojluk njegovih kolega i predsjednika Vlade u tehničkom mandatu je neukusno nametanje kolektivne krivice građanima Crne Gore.

Ovaj Dritanov ministar nema pravo da se izvinjava u ime onih koji već više godina dižu glas protiv političke ideologije i političkog kursa koji je ovaj ministar entuzijastično prigrlio i tako postao njegov svojevrsni “zaštitni znak”. Zasigurno nema pravo da se izvinjava u moje ime.

To je, istovremeno, providni pokušaj da se sramni čin negiranja genocida u Bosni i Hercegovini i slavljenja genocidne tvorevine (RS) zamaskira etnicizacijom izvinjenja. Ibrahimović ovim postaje Dritanov “dežurni Bošnjak Musliman” za specijalne zadatke kod svojih sunarodnika u Bosni i Hercegovini.

On, međutim, potcjenjuje inteligenciju građana Crne Gorei Bosne i Hercegovine, kada se nada da će njegovo “izvinjenje” imati nekakvu težinu.

On zanemaruje očigledno: ministar Ibrahimović je integralni dio političkog tima koji je više nego jedanput ponizio državu Crnu Goru, a njenim građanima jasno pokazao svu tanjevinu moralnih profila koji danas figuriraju kao lideri u državi Crnoj Gori.

Drugim riječima, ministar Ibrahimović je aktivni učesnik u ranije pomenutom nesojluku i nema tog “sapuna” koji bi mogao sprati ovu mrlju s njegovog lica.

Crnilo ovog obraza bi se možda moglo umanjiti ako bi ministar Ibrahimović podnio neopozivu ostavku na ministarsku fotelju. Sve drugo je isprazno političko ispiranje usta.

Sve dok bude čuvao ministarsku fotelju, Ibrahimović će biti saučesnik u nesojluku koji Abazovićeva vlada svakodnevno čini.  izvor: portalanalitika0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.